Bollywood show in Suriname afgeblazen

Bollywood - Himesh ReshammiyaOp het allerlaatste moment is de show van de populaire Bollywood zanger en producer Himesh Reshammiya, op zaterdag 7 april jl. afgeblazen. De zanger, die onder andere bekend is van de nummers ‘Aashiq Banaya Aapne’ en z’n album ‘Aap Ka Surroor’ zou een live show verzorgen in Suriname. Volgens de organisatie strandde de crew van Himesh vanwege visumproblemen in Parijs. De mensen kregen daar geen toestemming om via Nederland door te reizen naar Paramaribo.

Vrijdag, laat in de avond, werd dit bekend gemaakt. Volgens de organisatie wordt de show verschoven naar de 2e week van Augustus 2007 en kunnen reeds gekochte kaarten worden ingeruild voor nieuwe kaarten.

Vorig jaar won Himesh Reshammiya drie keer de award voor ‘Best Male Playback Singer’; op de IIFA Bollywood awards in Dubai, tijdens de Zee Cine Awards in Mauritius en tijdens de Filmfare Awards.

18 REACTIES

  1. Jammer man. Maar ik ben blij dat het iets met de Visum was. Dus niet echt zijn schuld. Anders zouden de mensen echt boos zijn. Maar goed het wordt verschoven.

    Maar ik snap niet echt 1 ding. Hij is druk bezig met het maken van z’n film “Aap Ka Surroor” en toch heeft hij tijd om een show te geven. Hij was helemaal naar Duitsland gekomen voor een opname en nu weer naar Suri.
    Druk leven heeft ie…..:)

  2. het ligt niet aan hem…\
    k was echt teleurgeteld want k was vrheugd om te gaan
    het is 2e week van aug denk ik

  3. wel wel is het wel waar ???????????????dat hij geen visum kreeg.
    Geloof wel niets van maar jah het kan

  4. JAMMER DAT ZIJN VISUM NIET GERECHT WAS HET IS OOK NIET ZIJN SCHULD MAAR JA. EN JAMMER DAT IK DAAR NIET WAS IK WEL HET ECHT ZIEN WANT IK BEN EEN ECHTE FAN VAN HEM HIMESH FAN 4 EVER

  5. Akhhhhhhh Himesh I LOve Your Alll Songs…
    Ben al Bijna 3 Jaar Fan :P:P:P
    Dear FRiends ,,,Praat Niet Zo Over Him OK????
    Hij Kan Mooiii Zingen Man.(K)

  6. die man zing geweldig hoor.
    wie jaloers is op hem,kan voor mij part gaan stikken.
    en hij is echt uniek. dus je weet het!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.