Aishwarya Rai viert 33ste verjaardag

Aishwarya RaiBollywood’s top actrice Aishwarya Rai is vandaag (woensdag) 33 jaar geworden. De voormalig Miss World vierde haar verjaardag in besloten kring. Ze begon hiermee na middernacht met het bijwonen van een speciale vertoning van haar nieuwste film “Umrao Jaan”. Daarna bracht ze ’s ochtend een bezoek aan de Siddhivinayak mandir in Mumbai. Zoals elk jaar was nu ook de hele familie daarbij aanwezig vertelde ze aan The Times Of India. Er was daarna geen groot feest en haar verjaardag was snel voorbij. De actrice vertrok later op de dag namelijk naar Dubai. Bollywood collega’s brachten felicitaties uit en sommigen hopen…dat ze dit jaar gaat trouwen! © Bollywood.NL

25 REACTIES

 1. Wooooow ik wist niet dat zo oud was maar ja 33 is niet oud maar ze lijkt iets van 24 ofzo man maar ja gefeliciteeerd ais

 2. sgatje aishwarja hartelijk gefelisiteerd met je verjaardag ik wens je lange en gelukkige leven je bent de queen van alle landen ik hou van je en ik wil dat je blijft zo mooie u gaanse leven nog eens hartelijie gefelisiteerd ik hou van je

 3. hey, gefeliciteerd aishwarya rai je lieveling groetjes?… andere bollywood sterren zijn ook mijn lieveling groetjesssssssss?…

 4. GEFELICITEERDD Ash.. ;).. happy birthsday ² y0u =P.. whuahau..,, Jmmer dat jje gaat tr0uwen Ashh,, m0et jj kyken je hept een heel levuhh v0rr juh,, jah maar het is je eigen keuzen dat je met Abhishik tr0uwtt.. ;).. alvast gefelicteerdd Ash.. ;).. d0ei d0eii

 5. Hoi Aishwarya rai miss world
  Gefeliciteerd met je verjaardag
  toen ik 9 was of 8 was ik groot fan van jou tot nu ben ik 16 jaar oud
  jij blijft mijn groot fan en salman khan ook
  Groetjes Kajal

 6. gefeliciteerd en ze gaat niet trouwen ze zoe met abhishek gaan trouwen maar dat is niet waar heeft ze laatst nog in een intervieuw gezegd

 7. van harte gefeli ik wens je een gelukkig leven en ik hoop dat je nieuwe doeln breikt in je leven. XxX-payel**

 8. Dear Aishwarya Rai,
  Congratulations with your 33e birthday.
  Me all your wishes come through.

  Til next year.

  Bye Bye.

 9. Hoi aishwarya
  gefeliciteerd met je 33ste verjaardag nog een lang en gelukkig leven ik ben een grote fan van ja

  kusjes rabina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.