Componist zanger Adnan Sami in Nederland

Adnan SamiDe Indiase Bollywood zanger Adnan Sami komt op zaterdag 6 oktober naar Nederland. Op zondag 8 oktober geven hij en de jonge Bollywood sterren Celina Jaitley, Koena Mitra, Amrita Arora, Sanober Kabir, Sunny V., Abhijeet Ghoshal en Ayub Khan een wervelende show vol Indiase muziek, dans en acteerwerk in Ahoy te Rotterdam.

Adnan Sami is een concert pianist en componist, hij heeft meerdere internationale awards binnengehaald zoals de ‘Nigar Award’, ‘Bolan Academy Award’, ‘Graduate Award’, tevens kreeg hij ook een ‘Special Award of U.N.I.C.E.F.’ en een ‘United Nations Peace Medal’. Deze medaille heeft hij ontvangen voor een lied dat hij heeft geschreven en voorgedragen voor Afrika. Hij heeft ook mogen spelen voor meerdere Koninklijke leden en Presidenten waaronder President Mitterand in Frankrijk en Prinses Christina in Sweden. Het publiek heeft hem de titel ‘snelste keyboard speler in de wereld’ gegeven. © Bollywood.NL

16 REACTIES

 1. iellllllllllllll gat evrdame ik haat hem hij kan echt total niet zingen hij kreunt allen hij heeft bijna altijd droevige liedjes
  naja

 2. iCk vind zijn muziek egt tof.k hoop dt hij voor altijd gaat zingen.en ga zo door met awards winnen en missgien als k geld dt k dn naar die ahoy kan gaan.

  ciao-x-x-x-

 3. MISS s je heb helemaal geen verstand van liederen, jij denkt en reageert dom.ik vindt zijn liederen heel mooi, het heeft altijd een prachtige boodschap van liefde.

 4. vind dat hij een beetje laat komt met deze show…hij had moeten komen toen hij helemaal aan de top was…met tera chehra…nu brengt hij helemaal nix meer…

 5. Voor degene die negatief reageert tegen Adnan Sami, F*** YOU (als jullie dat verstaan), Adnan Sami is gewoon weg de BESTE indiase zanger …hij is een wel bekende ster en verdient beter dan jullie VADER en MOEDER … als je niets hebt om te zeggen, hou je smoel gewoon dicht …

 6. Gilly@@

  hahahha ik hou mijn mond niet en vooral niet okmdat jij het segt hahaha lkkker voor je b******* man dit site is niet allen voor jou bedoelt

 7. Heye…Gilly…voor jouw info…Adnan is geen INDIASE zanger…hij is Pakistaans hoor!!!!
  En iedereen heeft recht op zn eigen mening…goed hij is een hele goede zanger…maar hij brengt op t moment toch nix…

 8. Als ik hier al die reacties lees zie ik alleenmaar dat ze door damas zijn geschreven, dat word leuk op 8 okt, en diegene die adnan sami niks vinden die hoeven niet te komen niemand vraagr aan jullie en nimand wil jullie mzzl c u soon ladys

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.