Bollywood veteraan Hrishikesh Mukherjee overleden

Hrishikesh Mukherjee In India is dit weekend Bollywood veteraan Hrishikesh Mukherjee overleden. De director en film-maker werd bekend door populaire films als ‘Anand’, ‘Chupke Chupke’ en ‘Abhiman’. Hij won diverse awards en ontving in 2001 India’s meest prestigieuze filmprijs: de ‘Dada Saheb Phalke’ award. Hij begon zijn carriere eind 1940 in Calcutta, maar ging al gauw werken in Mumbai. Zijn laatste film ‘Jhooth Bole Kauwa Kaate’ schoot hij in 1998, waarna hij met pensioen ging. Hrishikesh Mukherjee is 84 jaar geworden. Een lijst van al zijn films is te zien op IMDB.com.
© Bollywood.NL

6 REACTIES

  1. ja man hij was all te oud geworden. dus hij moest wel dood gaan. de leven gaat door. jaaaa sosm is het leven soo hard. peacss pffff hahahahahhaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.