Zeenat Aman maakt Bollywood comeback

4

Zeenat AmanRecent zagen we Bollywood veteranen Rishi Kapoor en Dimple Kapadia in hun Bollywood comeback ‘Pyaar Mein Twist’. Ook een andere veteraan bereidt haar comeback voor. Zeenat Aman zal na 15 jaar weer werken aan een Bollywood film getiteld ‘Janna’.

Zeenat Aman, geboren in Duitsland als kind van een Hindoe moeder en Moslim vader, werd in de jaren zeventig tweede tijdens de Miss India verkiezingen. Daarna won ze de ‘Miss Asia Pacific’ verkiezing (1970). Dat heeft haar carrière goed gedaan: ze kreeg rollen in tientallen films.

In haar nieuwe film zal ze samen acteren met Rajesh Khanna. Ze speelt de rol van een ongehuwde vrouw die een groep kinderen heeft geadopteerd. Als zij verliefd wordt op een man verandert dat haar leven.

Link: Meer over Zeenat Aman

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.