Saif Ali Khan speelt hoofdrol in Hindi versie van The Bridge

Saif Ali Khan speelt hoofdrol in Hindi versie van The Bridge

Endemol Shine India en Black Knight Films hebben aangekondigd dat ze de populaire Deens/Zweedse serie Bron/Broen (The Bridge) in het Hindi gaan maken met Saif Ali Khan in de hoofdrol. De acteur zal het project ook gezamenlijk produceren onder de vlag van Black Knight Films.

Het verhaal van The Bridge begint met de ontdekking van een lijk. Deze word ontdekt op een grens die wordt gedeeld door twee landen. De ene helft van het lichaam ligt in het ene land en de andere helft in het andere land. Deze ontdekking leidt tot een gezamenlijk onderzoek door de politiediensten van de twee regio’s, waardoor rechercheurs van beide kanten gedwongen worden samen te werken om de misdaad op te lossen.

The Bridge is al in meerdere landen gemaakt waar het verhaal zich afspeelt over de internationale grenzen van de VS/Mexico, het VK/Frankrijk, Duitsland/Oostenrijk, Singapore/Maleisië en Rusland/Estland.

“Het script van The Bridge is krachtig, omdat het een taal spreekt die wordt herkend door het publiek waar ook ter wereld. Het verhaal is dusdanig dat het ook specifiek kan worden gemaakt, gebruikmakend van het uitgangspunt van de serie. We kijken ernaar uit om de magie van deze show opnieuw te creëren voor het Indiase publiek”, aldus Rishi Negi, CEO van Endemol Shine India.

“Als acteur en producent is dit de unieke kans waar je op zit te wachten. Het is een verhaal dat over de hele wereld is aangepast en erg geliefd is bij het publiek, ongeacht hun geografische locatie. Dus ja, mijn team en ik van Black Knight Films zijn super enthousiast om bij dit project betrokken te zijn”, zegt Saif Ali Khan, acteur en producent (Black Knight Films) van de serie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.