Video: Korte film Fursat volledig opgenomen op iPhone 14 Pro

Korte film Fursat volledig opgenomen op iPhone 14 Pro

Apple heeft opnieuw een korte film uitgebracht in hun ‘Shot on iPhone-serie. Bollywood regisseur Vishal Bharadwaj heeft de film Fursat volledig gefilmd met de iPhone 14 Pro.

De film, met in de hoofdrol Ishaan Khattar, vertelt het verhaal van een archeoloog. Hij vind een oud relikwie, de Doordarshak, en begint de toekomst te zien. Nishant raakt zo geobsedeerd dat hij het meest dierbare in zijn leven dreigt te verliezen.

“Een traditionele filmcamera wordt geleverd met 10 mensen, 3 bedienden en 10 dozen met lenzen… je kunt niet rondlopen. Je kunt niet snel zijn. iPhone heeft mij in die zin bevrijd. De actiemodus was voor mij de grootste verrassing. In Fursat hebben we scenes opgenomen in de actiemodus. Als je de onbewerkte beelden ziet, is het beeld zo schokkerig en gedestabiliseerd. In de actiemodus ziet het er ‘smooth’ uit. Je moet het zien om het te geloven“, aldus Vishal Bharadwaj.

Fursat staat op YouTube. Bekijk de film (video hieronder bijgevoegd) en laat ons je mening erover weten in de reacties hieronder.

Bekijk de film:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.