Is Alia Bhatt opnieuw zwanger?

Is Alia Bhatt opnieuw zwanger?

Bollywood actrice Alia Bhatt & acteur Ranbir Kapoor werden vorig jaar de ouders van Raha Kapoor. Volgens de laatste berichten is Alia opnieuw zwanger.

Vorig jaar hadden Ranbir en Alia een prachtig mooi jaar; eerst trouwden ze en vervolgens verwelkomden ze hun dochter Raha Kapoor in november. En nu gaan er geruchten rond dat de actrice opnieuw zwanger zou zijn.

Een Indiase entertainmentsite beweert dat Alia Bhatt haar tweede kind verwacht. De bewering wordt gedaan op basis van het feit dat ze haar nieuwe zwangerschapscollectie voor haar kledingmerk heeft gepresenteerd. Het stel heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Op professioneel vlak zijn zowel Ranbir Kapoor als Alia Bhatt druk bezig met hun aankomende films. Alia is samen met Ranveer Singh te zien in Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani. En haar debuutfilm in Hollywood getiteld Heart of Stone, waarin ze te zien is naast Wonder Woman Gal Gadot, staat ook gepland om dit jaar uit te komen.

Ranbir Kapoor is druk met de romantische komedie Tu Jhooti Main Makkar waarin hij te zien is naast Shraddha Kapoor. Daarnaast werkt hij ook aan Sandeep Reddy Vanga’s Animal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.