Kareena Kapoor Khan, Kriti Sanon en Tabu komen samen voor een komedie met de titel The Crew

Kareena Kapoor Khan, Kriti Sanon en Tabu komen samen voor een komedie met de titel The Crew

Ja, je leest het goed. De drie briljante Bollywood actrices, Kareena Kapoor Khan, Kriti Sanon en Tabu, spelen samen de hoofdrol in de komedie The Crew. De film wordt geproduceerd door Ektaa Kapoor en Rhea Kapoor. Er wordt gezegd dat de film erg lachwekkend is en zich afspeelt tegen de achtergrond van de luchtvaartindustrie.

Drie vrouwen, werken zich rot om het te maken in het leven. Hun lot leidt echter tot ongerechtvaardigde situaties en ze raken verstrikt in een web van leugens. The Crew is ‘comedy of errors’!

Kareena Kapoor Khan heeft er zin in. “Veere Di Wedding heeft een speciaal plekje in mijn hart. Het werken met Rhea en Ektaa was een ongelooflijk geweldige ervaring. Dus toen Rhea naar mij kwam met haar nieuwe project The Crew was ik behoorlijk geïntrigeerd. Dit betekent ook dat ik het scherm mag delen met twee geweldige acteurs, Tabu en Kriti. Ik kijk er naar uit om aan dit project te beginnen en kan niet wachten!”

Ook Kriti Sanon is erg enthousiast! “Ik kijk altijd uit naar sterke personages en unieke verhalen en The Crew is daar één van. Ik ben erg enthousiast om te mogen samenwerken met twee supertalenten, Tabu ma’am en Kareena! Ik heb hen en hun werk altijd bewonderd en tegen hen opgekeken. Ik heb Tabu een paar keer ontmoet en ze is altijd een extreem warm en vriendelijk geweest. Bebo is gewoon iconisch, ik ben een fangirl geweest!”

“Aan de andere kant zijn Rhea en Ektaa gewoon fenomenale, sterke producers die krachtige en progressieve vrouwelijke personages en onderwerpen steunen en naar voren brengen. Ik heb altijd al een leuke, eigenzinnige meisjesfilm willen maken. En deze voldeed gewoon aan alle vinkjes. Ik was meteen weg van het script! Kan niet wachten tot de reis begint!”, aldus een blije Kriti.

Tabu kijkt ook erg uit naar deze film. “Ik ben zeer enthousiast over deze film en kan niet wachten om aan deze film te werken met de twee prachtige en getalenteerde vrouwen Kareena en Kriti en nog twee vrouwen met passie, de producenten Rhea en Ektaa en de regisseur Rajesh Krishnan! Met alle waanzin, vreugde, hoogte- en dieptepunten van de personages, wordt het een echte achtbaanrit en ik kijk er naar uit!”

De opnames voor The Crew gaan in februari 2023 van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.