Siddharth Anand: “John Abraham was onze eerste en enige keuze voor Pathaan”

Siddharth Anand: “John Abraham was onze eerste en enige keuze voor Pathaan”

Bollywood acteur John Abraham speelt een negatieve rol in de film Pathaan. John is in de teaser te zien als een meedogenloze huurmoordenaar die zijn vijand uit de weg wil ruimen. Regisseur Siddharth onthult dat de rol is geschreven met John Abraham in gedachte.

“Voor Pathaan hadden wij een slechterik nodig die groot is. We wilden iemand die meedogenloos en stoer is! De rol van de schurk in Pathaan is geschreven met John Abraham in gedachten.”

“Hij was onze eerste en enige keuze. Wij wilden een slechterik die men zal onthouden. Ik ben blij met de reacties op de teaser en de rol van John. De rivaliteit tussen Shah Rukh Khan en John in deze film is epic! John is het tegenovergestelde van Pathaan. En we hebben ervoor gezorgd dat hun rivaliteit ervoor zorgt dat jij op het puntje van je stoel gaat zitten. Het wordt een spannende ontknoping.”

Pathaan wordt op 25 januari 2023 uitgebracht in het Hindi, Tamil en Telugu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.