Juhi Chawla: “Starkids als Varun Dhawan, Suhana Khan ‘werken heel hard'”

Juhi Chawla: "Starkids als Varun Dhawan, Suhana Khan 'werken heel hard'"

Bollywood actrice Juhi Chawla maakt al bijna vier decennia deel uit van de entertainmentwereld. In een recent interview spreekt ze over de huidige lichting van jonge acteurs die zij heeft zien opgroeien. En hoe trots ze op hen is, omdat ze hard hebben gewerkt en hun droom hebben waargemaakt in de magische wereld van Bollywood.

Tijdens het interview sprak Juhi over Kiara Advani, de dochter van één van haar jeugdvrienden, de dochter van Shah Rukh Khan, Suhana Khan, en de zoon van filmmaker David Dhawan, Varun Dhawan. “Ik heb iedereen voor mijn ogen zien opgroeien. Het is geweldig om ze te zien. Suhana en zoveel meer kinderen. Toen ik voor het eerst met David ji werkte in Swarg (1990), waren zijn zonen (Varun en Rohit) nog zo jong. Nu zijn ze allemaal volwassen en zelf filmsterren. Het is gewoon geweldig om te zien hoe getalenteerd ze zijn.”

De actrice voegt toe dat ze het mooi vindt om te zien dat deze kinderen de dingen niet als vanzelfsprekend beschouwen vanwege de privileges die ze genieten. “Ze werken allemaal erg hard. Geen van hen neemt het werk licht op. Ze denken niet: ‘oh, ik kom gewoon op de set en dan zie ik wel wat er gebeurt’. Velen van hen werken echt hard. Het is mooi.”

En wie is dan haar favoriet? “Ik heb al deze kinderen zien opgroeien. Ik kan niet zeggen dat ik een favoriet heb.”

Juhi Chawla maakte recent haar online debuut met de webserie Hush Hush. Deze is nu te bekijken op Amazon Prime Video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.