Deel 2 en 3 van Brahmastra worden gelijktijdig opgenomen

Deel 2 en 3 van Brahmastra worden gelijktijdig opgenomen

De Bollywood film Brahmastra is een groot succes. Fans zijn dol op de film en op sociale media gonst het van de positieve reacties. De film, met in de hoofdrollen Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, Mouni Roy, Amitabh Bachchan, Nagarjuna en Shah Rukh Khan, is een van de grootste hits van 2022. Na het enorme succes van deel één is de grote vraag natuurlijk wanneer komen deel twee en deel drie uit?

Brahmastra was altijd gepland als een trilogie. De makers gaven het publiek tijdens deel één zelfs een voorproefje van deel twee: Dev. Acteur Ranbir Kapoor vertelt in een recent interview iets meer over hun plannen voor deel twee en drie.

“De mogelijkheden om de Astraverse te verkennen zijn eindeloos. Er zijn meerdere films we kunnen maken over de geschiedenis en het universum van elke Astra. Ons plan als team nu is om zowel deel twee als deel drie gelijktijdig op te nemen, zodat we de release niet uitstellen. En de films volgens plan in de bioscoop verschijnen”, aldus Ranbir Kapoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.