Rohit Shetty vertelt over zijn volgende release Cirkus met Ranveer Singh

Rohit Shetty vertelt over zijn volgende release Cirkus met Ranveer Singh

Na de release van de Bollywood film Sooryavanshi maakt filmmaker Rohit Shetty zich op voor de release van zijn volgende film, getiteld Cirkus. De film, met in de hoofdrollen Ranveer Singh, Jacqueline Fernandez, Pooja Hegde en Sanjay Mishra, is een komedie zoals we alleen van Rohit Shetty kunnen verwachten. In een recent interview spreekt de regisseur openhartig over het project.

In diverse artikelen werd gezegd dat de film Cirkus gebaseerd is op het beroemde toneelstuk The Comedy of Errors van Shakespeare. “Er zijn veel versies van The Comedy of Errors geweest. In de Bengaalse cinema werd het gemaakt als een zwart-witfilm, daarna Do Dooni Chaar met Kishore Kumar. Er is dus in de loop der jaren veel veranderd.”

Hij voegt toe dat het een luchtige komedie is en maakt vergelijkingen met zijn vorige hits. “Onze film is net even anders. Het is een vrolijke, coole en luchtige film. Je kunt denken aan Golmaal en All The Best.”

Cirkus vertelt het verhaal van een tweeling die bij geboorte per ongeluk van elkaar werden gescheiden. Dit is de eerste keer dat Ranveer Singh in zijn carrière in een dubbelrol te zien is. De film staat gepland voor een release met kerst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.