Bipasha Basu is zwanger

Bipasha Basu is zwanger

Bollywood acteurs Karan Singh Grover en Bipasha Basu hebben bekendgemaakt dat ze hun eerste kindje samen verwachten.

Bipasha deelde op sociale media foto’s van hun zwangerschapsshoot. Het bijschrift luidde: “Een nieuwe tijd, een nieuwe fase, een nieuw licht voegt een andere unieke tint toe aan ons leven. Het maakt ons een beetje meer heel dan we waren. We begonnen dit leven als een individu, toen ontmoetten we elkaar en vanaf dat moment waren we met zijn tweeën. Te veel liefde voor slechts twee, leek een beetje oneerlijk … dus binnenkort zullen wij, die ooit twee waren, nu drie worden.”

“Een creatie gemanifesteerd door onze liefde. Onze baby komt binnenkort en zal ons plezier vergroten. Bedankt allemaal, voor jullie onvoorwaardelijke liefde, jullie gebeden en goede wensen zoals ze altijd een deel van ons zullen zijn. Bedankt dat je deel van ons leven uitmaken en samen met ons een ander mooi leven hebt gemanifesteerd, onze baby. Durga Durga,” voegde ze eraan toe.

Het stel trouwde in 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.