Ranbir Kapoor over aankomende vaderschap: “Blij, nerveus, opgewonden en doodsbang”

Ranbir Kapoor over aankomende vaderschap: "Blij, nerveus, opgewonden en doodsbang"

Bollywood acteurs Ranbir Kapoor en Alia Bhatt hebben dit jaar genoeg redenen gelukkig te zijn. Van hun bruiloft tot hun eerste film samen; Brahmastra, die nu eindelijk wordt uitgebracht. En daarnaast kondigde Alia Bhatt vorige maand haar eerste zwangerschap aan en mogen ze over een aantal maanden hun eerste kind verwelkomen.

Ranbir Kapoor spreekt in een recent interview over zijn aankomende vaderschap. Hij wil het anders gaan aanpakken dan de generatie voor hem.

“Alia en ik praten al een tijdje over hoe we onze verantwoordelijkheden en tijd gaan delen. Wij groeiden op in een generatie waar onze vaders nogal druk waren met werk. Wij hadden hen dus minder om ons heen. En we zijn dus min of meer opgevoed door onze moeders. Wij hebben ook een andere band met onze moeders dan met onze vaders. Ik wil een andere dynamiek hebben met mijn kinderen. Ik wil ook een diepere band met hen.”

Hij vertelt verder dat hij een groot scala aan emoties heeft ervaren sinds de aankondiging. “Ik ben heel erg blij, opgewonden en ook nerveus. Ik ben ook doodsbang. Maar ik ben erg dankbaar. Ik ben dankbaar dat ik die emotie nog nooit in mijn leven heb meegemaakt. Ik heb verschillende emoties ervaren. Maar dit is een emotie die heel je hart vult.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.