Ranveer Singh: “Ik was een workaholic, totdat Deepika in mijn leven kwam”

Ranveer Singh: "Ik was een workaholic, totdat Deepika in mijn leven kwam"

In een recent interview vertelt Ranveer Singh dat hij een enorme workaholic was. Er was geen balans tussen werk en privé, totdat Deepika in zijn leven kwam. De actrice zorgde er vervolgens voor dat hij niet overwerkt.

“Als het aan mij ligt, werk ik 18 uur per dag. Alles wat we hebben is tijd en wat ons definieert is wat we er echt mee doen”, zegt de 36-jarige acteur.

“Ik ben geobsedeerd door mijn vak. Een lange periode in mijn leven was er totaal geen balans in mijn leven tussen werk en privé. Pas toen Deepika in mijn leven kwam, leerde ik tijd waarderen. Ze zorgt ervoor dat ik niet teveel werk. Ze gaat met me zitten en neemt mijn agenda door om er zeker van te zijn dat dat niet gebeurd”, voegt hij toe.

Soms wordt de werkdruk hem wel eens teveel, maar klagen doet hij niet meer. “Er zijn momenten dat ik gewoon in tranen uitbarst. Om te weten dat ondanks dat er zoveel verdriet en pijn om ons heen is, ik nog steeds een thuis heb om naar terug te gaan, of dat ik het werk kan doen dat ik wil.”

“Er was een tijd, zo’n negen jaar geleden, dat ik klaagde dat ik te veel werk had. Ik ben die persoon niet meer. Dat is het laatste wat ik nu zou doen.”

Hij is momenteel te zien in de social komedie Jayeshbhai Jordaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.