Aamir Khan in Bollywood film Pathaan?

Aamir Khan in Bollywood film Pathaan?

Bollywoodfans wachten al jaren op de combinatie van Shah Rukh Khan, Salman Khan en Aamir Khan in een film. Het zou bijna gebeuren in Laal Singh Chaddha, maar de cameo van Salman is op het laatste moment vervallen. Maar wellicht krijgen we alle drie de Khans toch nog te zien… en wel in Pathaan!

Aamir Khan is door Yash Raj Films benaderd voor een cameo in de film Pathaan. De film, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Deepika Padukone en John Abraham, bevat ook al een kleine rol door Salman Khan. Er is niet veel bekend over de rol van Aamir Khan, maar insiders zeggen dat er een verwijzing is naar zijn rol in Dhoom:3.

Yash Raj Films heeft het nieuws nog niet bevestigd. Het kan niet anders dat dit een geweldige cameo wordt!!

Kijk jij er ook naar uit om deze drie Khans samen op het witte doek te zien?


BTW heb jij de datum van vandaag al gezien?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.