Bekijk de trailer van de Netflix serie The Fame Game met Bollywood actrice Madhuri Dixit

Bekijk de trailer van de Netflix serie The Fame Game met Bollywood actrice Madhuri Dixit

Bollywood actrice Madhuri Dixit maakt binnenkort haar debuut op Netflix met de serie The Fame Game. De eerste trailer is nu uit!

In de serie speelt Madhuri de rol van actrice Anamika Anand die een ‘donkere kant’ aan haar roem heeft. De trailer begint met de introductie van superster Anamika Anand. Vervolgens slaat de toon om en wordt bekendgemaakt dat Anamika vermist is. Dit zet aan tot een onderzoek dat haar ‘imperfecte leven’ ontvouwt.

“Of het nu sterrendom of glamour is, alles heeft een donkere kant. Kom meer te weten over de keerzijde van roem in het leven van Bollywood-ster Anamika Anand in de serie The Fame Game”, aldus Madhuri Dixit.

Ze voegt toe dat haar echte leven wel degelijk anders is dan wat je te zien krijgt in de serie. “Ik speel een superster in de film en heb ook een man en kinderen. Maar mijn echte leven is anders dan wat je te zien krijgt. Ik heb het geluk gehad dat ik met de beste filmmakers en co-acteurs heb mogen werken. Mijn familie heeft een veel warmere relatie met mij.”

The Fame Game is geregisseerd door Bejoy Nambiar en Karishma Kohli. Naast Madhuri maken ook Sanjay Kapoor, Manav Kaul, Lakshvir Saran, Suhasini Mulay en Muskkaan Jaferi deel uit van de cast. De serie is vanaf 25 februari te zien op Netflix.

Bekijk de trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.