Hrithik Roshan onzeker over Bollywood film met SRK & Salman Khan?

Hrithik Roshan onzeker over Bollywood film met SRK & Salman Khan?

Bollywood acteur Hrithik Roshan is naar verluidt benaderd door Aditya Chopra om deel uit te maken van het spionnen universum van Yash Raj Films samen met Salman Khan (Tiger) en Shah Rukh Khan (Pathan).

Aditya Chopra heeft Hrithik een film aangeboden, waarin ook de twee Khans als verlengstuk van hun films Pathan en Tiger 3 te zien zijn. Maar Hrithik twijfelt over het aanbod.

“Aditya Chopra heeft hem inderdaad het voorstel gedaan om deel uit te maken van het spionage-universum van YRF. Alleen Hrithik heeft daar nog niet op gereageerd. Hij is ook gevraagd voor Pathan en Tiger 3, maar ook daar is geen antwoord op gekomen. Zoals het er nu uitziet, bestaat het spionage-universum van YRF voorlopig uit Salman Khan als Tiger en Shah Rukh Khan als Pathan”, aldus een insider.

“Hrithik wil wel deel blijven uitmaken van de War-franchise als en wanneer het script klaar is. Het probleem is echter dat deze niet op de planning staat voor de komende drie jaar, aangezien Aditya Chopra zijn focus volledig richt op het creëren van het grootste universum van Bollywood. Na Pathan en Tiger 3 is hij van plan om een film te maken met Pathan en Tiger in de hoofdrollen”, voegt hij toe.

Als dit waar is, dan komt de droom van menig filmfan eindelijk uit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.