Relatie tussen Arjun Kapoor en Malaika Arora voorbij?

Relatie tussen Arjun Kapoor en Malaika Arora voorbij?

Bollywood actrice Malaika Arora en acteur Arjun Kapoor zijn naar verluidt uit elkaar.

“Het is ongeveer zes dagen geleden dat Malaika Arora haar huis is uitgestapt. Ze is volledig in isolatie gegaan. Er wordt gezegd dat ze extreem verdrietig is en heeft besloten om een ??tijdje weg te blijven. In deze dagen heeft Arjun Kapoor haar niet één keer bezocht.”

“Arjun werd wel drie dagen geleden gespot bij het huis van zijn zus Rhea Kapoor. Rhea woont heel dicht bij Malaika in de buurt, maar ondanks dat is hij niet bij Malaika langsgeweest. Meestal gaat Malaika met Arjun mee naar deze familiediners, maar ditmaal dus niet”, aldus een fotograaf.

Hij voegt toe dat het stel meestal samen wordt gespot. “Het feit dat Arjun en Malaika niet samen zijn gespot is genoeg reden om te geloven dat het niet goed gaat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.