Bollywood acteur R Madhavan verhuist naar Dubai om zijn zoon voor te bereiden op de Olympische Spelen

Bollywood acteur R Madhavan verhuist naar Dubai om zijn zoon voor te bereiden op de Olympische Spelen

Vedaant, de zoon van Bollywood acteur R Madhavan, is een nationaal zwemkampioen. Hij bereidt zich nu voor op de Olympische Spelen van 2026. Helaas zijn er geen Olympische zwembaden in India waar Vedaant kan oefenen. Daarom zijn Madhavan en zijn vrouw Sarita naar Dubai verhuisd om bij Vedaant te zijn.

“De grotere zwembaden in Mumbai zijn ofwel gesloten vanwege Covid of verboden terrein. We zijn met Vedaant in Dubai waar hij toegang heeft tot veel grote zwembaden. Hij werkt eraan om naar de Olympische Spelen te kunnen. En Sarita en ik staan ??aan zijn zijde.”

Madhavan is trots op de prestaties van zijn zoon. Hij zegt dat hij nooit de droom heeft gehad dat zijn zoon ook zou gaan acteren.

“Dat heb ik nooit gehad. Mijn vrouw en ik gingen mee in alles wat onze zoon wilde doen in zijn leven. Dit is zijn passie. Hij heeft verschillende zwemkampioenschappen over de hele wereld gewonnen. Hij maakt ons erg trots.”

Zijn advies aan zijn collega’s is dan ook ‘Laat je kind vrij’. “Houd je kind niet tegen in het nastreven van een bepaalde carrière. Laat je kind vrij om van alles te ontdekken. Ik heb er geen spijt van dat Vedaant niet in mijn voetsporen treedt. Zijn gekozen roeping is veel belangrijker voor mij dan mijn eigen carrière. Ik heb er alles voor over om hem te helpen om zijn doel in het leven te bereiken”, aldus een zeer trotse vader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.