Wist je dat de kus met Amitabh Bachchan in Black Rani Mukherjee haar relatie kostte met Abhishek Bachchan?

Wist je dat de kus met Amitabh Bachchan in Black Rani Mukherjee haar relatie kostte met Abhishek Bachchan?

Bollywood actrice Rani Mukherjee is gelukkig getrouwd met Aditya Chopra en Abhishek Bachchan is getrouwd met Aishwarya Rai Bachchan. Maar voordat deze droomhuwelijken plaatsvonden waren Rani en Abhishek aan het daten. De film Black maakte echter een einde aan de relatie.

Rani en Abhishek hadden direct een klik tijdens de opnames van Yuva. Ze tekenden ook meer films samen en de chemie was duidelijk te zien op het witte doek. Dat veranderde door de film Black. Deze film ontving lovende kritieken. Zowel Rani als Amitabh Bachchan werden geprezen om hun performances. Maar er was één ding dat de meeste aandacht trok: de kus tussen Rani en Big B.

De scene viel niet in goede aarde bij Abhishek. Ook Jaya Bachchan was geen voorstander van die scene. Abhishek was furieus toen hij zag dat Rani zijn vader kuste en nam afstand van haar. Rani deed er alles aan om Abhishek te overtuigen dat het niets betekende en slechts een scene in de film was. Maar Abhishek kon het niet meer uit zijn gedachten krijgen. De twee gingen uit elkaar.

Doordat het stel niet meer wil samenwerken moest YRF vorig jaar op zoek naar een vervanger voor Abhishek voor het vervolg op Bunty Aur Babli. Dat is Saif Ali Khan geworden. Volgende maand verschijnt Bunty Aur Babli 2 in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.