Bollywood starkid Aryan Khan komt niet op borgtocht vrij

Aryan Khan niet vrij op borgtocht; voorlopige hechtenis verlengd tot 7 oktober

De uitspraak van de rechter is duidelijk. Bollywood starkid Aryan Khan komt niet op borgtocht vrij.

“Onderzoek is van het grootste belang en moet worden uitgevoerd. Het komt zowel de verdachte als de onderzoeker ten goede”, aldus de rechter. Na de uitspraak barstten Arbaaz Merchant en Munmun Dhamecha in tranen uit. Aryan Khan bleef kalm.

Zaterdagnacht werden Aryan Khan en zijn twee vrienden Arbaaz Merchant en Munmun Dhamecha tijdens een anti-drugsinval door het Narcotics Control Bureau (NCB) op een cruiseschip opgepakt. Bij de inval werd 13 gram cocaïne, 21 gram charas, 22 pillen MDMA en 5 gram MD in beslag genomen.

Zondag werden de drie vrienden gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen. Gisteren verschenen ze alle drie voor de rechtbank. De verwachting was dat Aryan op borgtocht zou vrijkomen, maar in plaats daarvan is de voorlopige hechtenis voor alle drie verlengd tot 7 oktober.

De NCB wil Aryan Khan grondig ondervragen. Zij zeggen dat de Whatsapp chats van Aryan “codenamen” van anderen bevatten, waaronder een Shreyas Nair. Deze man is gisteren gearresteerd.

De advocaat van Aryan Khan, Satish Maneshinde, zei: “Aryan had geen ticket, geen kamer of stoel aan boord van de cruise. Hij was daar aanwezig, omdat hij was uitgenodigd. Hij had niet eens een instapkaart. Er is niets bij hem gevonden. Hij werd gearresteerd op basis van wat er in chatberichten is gevonden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.