Vader Bollywood actrice Deepika Padukone positief getest op COVID-19

Vader Bollywood actrice Deepika Padukone positief getest op COVID-19

Prakash Padukone, vader van Bollywood actrice Deepika Padukone en voormalig badmintonspeler, wordt momenteel in het ziekenhuis behandeld voor Covid-19.

“Ongeveer 10 dagen geleden toonden Prakash, zijn vrouw en hun jongste dochter symptomen van COVID-19. Zij besloten zich te laten testen. Helaas bleken de resultaten positief”, zegt badmintoncoach Vimal Kumar, vriend van de familie.

“Zij gingen per direct in quarantaine, maar na een week daalde de koorts van Prakash niet. Afgelopen zaterdag werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat nu goed. Alle testen laten zien dat het weer de goede kant op gaat. Zijn vrouw en dochter zijn thuis. En ze verwachten dat hij over 2 of 3 dagen weer naar huis mag”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.