Kleindochter Amitabh Bachchan heeft geen interesse in Bollywood; neemt bedrijf van vader over

Kleindochter Amitabh Bachchan heeft geen interesse in Bollywood; gaat bij vader in dienst

Navya Nanda, de kleindochter van acteur Amitabh Bachchan, heeft geen interesse in Bollywood. Ze begint binnenkort in het bedrijf van haar vader en is daarmee de eerste vrouw in de familie die in de leidinggevende positie komt.

Veel mensen hoopten dat Navya wellicht na haar studie meer interesse zou hebben voor Bollywood, maar zij kondigde aan dat ze het bedrijf van haar vader wil leiden. Ook haar vader, Nikhil Nanda, zag duidelijk waar haar kracht ligt. Hij is meer dan gelukkig dat zijn dochter Navya het bedrijf overneemt van hem.

Navya Nanda sprak in een recent interview over haar ambities. Ze benadrukte het feit dat zij de eerste vrouw in de familie zal zijn die de leiding zal nemen in dit bedrijf. En dat het bedrijf al vier generaties in de familie is. De jonge dame sprak tevens over het belang van vrouwen aan de top, maar geeft ook aan dat ze haar overgrootvader HP Nanda trots wil maken. Navya Nanda is duidelijk erg enthousiast om het voortouw te nemen en wil in de toekomst nog veel bereiken.

Navya Nanda haalt regelmatig het nieuws met haar opvattingen over sociale kwesties en het belang van feminisme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.