Bollywood sterren SRK, Salman, Hrithik, Deepika & Katrina in YRF’s spionagethriller?

Bollywood sterren SRK, Salman, Hrithik, Deepika & Katrina in YRF’s spionagethriller?

Vorige week lieten wij al iets doorschemeren over een film met veel grote Bollywood namen. Dit lijkt nu echt waarheid te worden. Productiebedrijf Yash Raj Films is naar verluidt van plan om een ??van de grootste spionagethrillers in de geschiedenis van de Indiase cinema te maken. De producers willen supersterren Shah Rukh Khan, Salman Khan, Hrithik Roshan, Deepika Padukone en Katrina Kaif bij elkaar brengen voor een Bollywood-film in ‘Avengers’ -stijl.

Het is algemeen bekend dat Salman een cameo zal hebben in SRK’s film Pathan, terwijl SRK in een cameo te zien zal zijn in Salman’s Tiger 3.

“Het succes van de Avengers-serie heeft aangetoond hoe leuk het is om populaire personages samen te zien komen voor een gemeenschappelijk doel. Ook Rohit Shetty heeft zijn eerste experiment hiermee uitgevoerd door een politieagenten-universum te creëren. Kijkers konden het niet geloven toen Singham zijn intrede deed in het verhaal van Simmba. En in Sooryavanshi zullen zowel Singham als Simmba verschijnen, en daar kijkt menig fan naar uit.”

“Het succes van deze franchises heeft Aditya Chopra ertoe aangezet om na te denken om in de nabije toekomst iets soortgelijks te plannen. Op dit moment zal Tiger verschijnen in Pathan en vice versa. Dit zou het publiek vertrouwd maken met het YRF Spy-universum en dat al deze personages tot dezelfde wereld behoren”, aldus een productiemedewerker.

“Als alles goed gaat, brengt Aditya Chopra al deze sterren in 2023 samen in een film! En dan gaat het niet alleen om Salman Khan en Shah Rukh Khan, maar ook de dames Katrina Kaif en Deepika Padukone, die ook geheim agenten zijn! Maar dat is niet alles. Want ook Hrithik speelde een spion in War. Hij maakt ook deel uit van dit universum en zou daarom ook deel uitmaken van deze film.”

“Het is een groots ambitieus plan en het zal niet gemakkelijk zijn om deze uit te voeren. Aditya Chopra is zich hiervan bewust, maar is vastbesloten om het koste wat het kost dit voor elkaar te krijgen. Als deze film wordt gemaakt, is het zonder meer de grootste film in de geschiedenis van de Indiase cinema”, voegt hij toe.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.