Javed Akhtar klaagt Bollywood actrice Kangana Ranaut aan wegens laster

Javed Akhtar klaagt Bollywood actrice Kangana Ranaut aan wegens laster

Bollywood tekst- en scenarioschrijver Javed Akhtar heeft naar verluidt een zaak aangespannen tegen Kangana Ranaut. Hij klaagt haar aan wegens laster.

Javed heeft een schriftelijke verklaring ingediend bij de rechtbank. In zijn verklaring beweert hij dat Kangana in interviews opmerkingen heeft gemaakt waardoor zijn reputatie is geschaad.

Kangana heeft Javed in een interview bestempeld als onderdeel van de ‘zelfmoordbende’ in Bollywood. Daarnaast zei ze dat hij een van de mensen was die haar had geadviseerd om haar mond te houden over Hrithik Roshan. “Ooit had Javed Akhtar mij uitgenodigd bij hem thuis waar hij mij de les begon te lezen. Hij benadrukte dat de familie Roshan een belangrijke bekende familie is. Als ik mijn excuses niet zou aanbieden, zou ik nergens meer terechtkunnen. Hij zei dat ze ervoor zouden zorgen dat ik in de gevangenis terecht zou komen. En dat dan uiteindelijke zelfmoord de enige oplossing zou zijn. Dat waren zijn woorden.”

Toen het nieuws van Javed’s aanklacht naar buiten kwam reageerde Kangana op Twitter. “Alleenstaande vrouw / alleenstaande krijger die vecht tegen de zelfmoordbende van Bullywood, de drugsmaffia, de fascistische regering, alles in één keer. Ik heb misschien een moeilijk leven gekozen, maar het is een eer om de ogen van de natie te openen. En hen alle bedreigingen die tegen onze integriteit ingaan te tonen waarmee wij worden geconfronteerd. “

Volgens de berichten zal de zaak op 19 december 2020 door de rechtbank worden behandeld.

1 REACTIE

  1. Kangana is behalve momenteel een van de beste actrices, een pure, open, intelligente en voor rechtvaardigheid strijdende ziel. Het is Javed Akhtar’s tegen haar woord. M.i. eigenlijk geen zaak zonder getuigen. Deze “One Girl Army” verdient het om de rechter aan haar kant te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.