Bollywood acteur Hrithik Roshan: “Ik kijk uit naar de volgende fase van mijn carrière”

Bollywood acteur Hrithik Roshan: "Ik kijk uit naar de volgende fase van mijn carrière"

In januari viert Bollywood acteur Hrithik Roshan zijn 20-jarig jubileum in de filmindustrie. In een recent interview blikt hij terug op zijn carrière en kijkt hij vooruit.

“De afgelopen 20 jaar als acteur waren een genot! Ik heb veel geleerd en diverse ervaringen opgedaan. Ik denk dat ik werk omdat de werkomgeving helpt bij het opbouwen van deugden. En deugden heb je nodig om de beste versie van jezelf te worden. Dat op zichzelf is mijn algemene missie in het leven.”

“Vooruitkijkend bevindt onze branche zich in een periode waarin het publiek, de verhalen en de technologie voortdurend in ontwikkeling zijn. Er is zoveel te ontdekken en te onderzoeken. Het is een spannende tijd voor mij als acteur. Ik kijk uit naar de volgende fase van mijn carrière ”, aldus Hrithik.

“De afgelopen maanden heb ik veel gesprekken en discussies gehad met schrijvers en regisseurs. Ik heb veel scripts gelezen, maar ik heb ook geschreven. We hebben over een aantal zeer interessante ideeën gesproken. En ik kijk er naar uit om deze op het witte doek te presenteren als acteur en als producent”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.