Bollywood acteur en regisseur Farhan Akhtar over Don 3 geruchten: “Ik wou dat het waar was”

Bollywood acteur en regisseur Farhan Akhtar over Don 3 geruchten: “Ik wou dat het waar was”

Farhan Akhtar, de regisseur van de succesvolle Bollywood films Don en Don 2, zou volgens de geruchten werken aan een derde deel. De aankondiging zou plaatsvinden op de verjaardag van acteur Shah Rukh Khan. Helaas was dit niet het geval. In een recent interview reageert Farhan op de geruchten.

“Ik wou dat het allemaal waar was. Iedere keer wanneer deze geruchten opduiken, voel ik me vreselijk schuldig. Ik heb het gevoel dat ik de fans van de franchise teleurstel. Maar de waarheid is: ik heb geen script. Ik heb niet eens een idee voor een plot”, aldus Farhan.

Een vriend van de regisseur zegt dat hij momenteel geen tijd heeft om te regisseren. “Regie is op dit moment niet iets waar Farhan zich mee bezig houdt. Hij richt zich meer op acteren en muziek. Indien er plannen zijn voor een volgend deel in de Don franchise is de kans groot dat Farhan deze film niet zal regisseren. Excel Entertainment zal dit dan overdragen aan iemand anders.”

“Het komende jaar is Farhan in ieder geval druk met andere dingen. Hij is op dit moment druk bezig met de opnames en voorbereidingen voor de film Toofan van Rakeysh Omprakash Mehra’s‘ Toofan”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.