NCB bevestigt verklaringen van Bollywood actrices Deepika, Shraddha en Sara; geen nieuwe dagvaardingen

NCB bevestigt verklaringen van Bollywood actrices Deepika, Shraddha en Sara; geen nieuwe dagvaardingen

Het Narcotics Control Bureau (NCB) heeft bevestigd dat ze de verklaringen van Bollywood actrices Deepika Padukone, Shraddha Kapoor en Sara Ali Khan hebben opgenomen. De drie actrices ontvingen een vorige week een dagvaarding en werden verzocht zich te melden voor verhoor.

“De verklaringen van Karishma Prakash, Sara Ali Khan, Deepika Padukone & Shraddha Kapoor zijn vastgelegd. Kshitij Prasad is na verhoor gearresteerd. Er zijn geen nieuwe dagvaardingen afgegeven. We hebben meer dan 18 mensen gearresteerd”, aldus Mutha Ashok Jain, directeur-generaal van de NCB.

Sara Ali Khan werd opgeroepen, nadat Rhea Chakraborty haar naam had genoemd tijdens een verhoor. Volgens Rhea zou Sushant’s drugsgebruik zijn begonnen tijdens de opnames van Kedarnath. Shraddha werd opgeroepen nadat er een gesprek openbaar werd tussen haar en Jaya Saha, de voormalige manager van Sushant, waarin werd gesproken over CBD-olie. Deepika kreeg een dagvaarding nadat een Whatsapp gesprek uit 2017 was gelekt waarin ze met haar manager sprak over de aanschaf van drugs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.