Forensische experts ontdekken “discrepanties” in onderzoek naar dood Bollywood acteur Sushant Singh Rajput?

Forensische experts ontdekken "discrepanties" in onderzoek naar dood Bollywood acteur Sushant Singh Rajput?

Het onderzoek naar de dood van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput op 14 juni levert nieuwe inzichten op voor de experts van het All India Institute of Medical Sciences (AIIMS). Volgens de laatste berichten heeft het team vastgesteld dat sommige zaken niet helemaal kloppen.

De Indiase zender E Times zegt dat het team heeft bekendgemaakt dat er enkele mysterieuze aspecten aan de zaak zijn die zij niet kunnen uitleggen. “Wanneer een onderzoeksrapport dat cruciale details bevat over de omstandigheden waarin iemand is overleden bepaalde discrepanties vertoont, zou dat een belangrijke bevinding kunnen zijn. Maar specifieke forensische bevindingen kunnen niet worden gedeeld”, aldus een van de onderzoekers.

Dr Sudhir Gupta, van de afdeling Forensische Geneeskunde en Toxicologie, AIIMS, zegt: “In dit stadium kan ik alleen maar zeggen dat de mening van de medische raad alle twijfels zal wegnemen, met betrekking tot de mysterieuze dood van de ster”.

De bevindingen zullen naar verluidt begin volgende week worden gedeeld met het CBI.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.