Update over doodsoorzaak Bollywood acteur Sushant Singh Rajput: Moord niet uitgesloten

Update over doodsoorzaak Bollywood acteur Sushant Singh Rajput: Moord niet uitgesloten

Het onderzoek naar de doodsoorzaak van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput is nog altijd gaande. Het aantal wendingen in de zaak is niet meer bij te houden. Het CBI houdt de lippen stijf op elkaar over de voortgang, maar een Indiase nieuwszender onthult dat moord op dit moment zeker niet is uitgesloten.

Times Now meldt dat bronnen binnen de CBI hebben bevestigd dat het onderzoeksrapport sluitend zal zijn. De omroep benadrukt dat er geen onduidelijkheden zal zijn. Het rapport wordt naar verwachting over een paar dagen gepubliceerd.

Het rapport verschijnt na de bijeenkomst van het medisch team op 17 september 2020. Deze bijeenkomst zal het antwoord moeten geven op de vraag of de theorie van moord van toepassing is en hoe. Op dit moment wordt gesuggereerd dat Sushant Singh Rajput zelfmoord heeft gepleegd. Echter, nadat er enkele zaken aan het licht kwamen is overgegaan tot nader onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.