Autopsierapport Bollywood acteur Sushant Singh Rajput bevestigt dood door ophanging

Autopsierapport Bollywood acteur Sushant Singh Rajput bevestigt dood door ophangingSinds het overlijden van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput hebben fans zich afgevraagd of de dood van de acteur wel daadwerkelijk het gevolg was van zelfmoord of dat er sprake is van vals spel.

Het autopsierapport is gisteren gepresenteerd. Het rapport is door vijf artsen geanalyseerd. De eindconclusie van het onderzoek naar de dood van de acteur is dat hij is omgekomen door verstikking als gevolg van ophanging. De politie wacht echter nog op een rapport of er nog andere sporen van bijvoorbeeld drugs of alcohol in het lichaam zijn aangetroffen.

De politie hoopt dat hiermee de geruchten over een mogelijke andere doodsoorzaak stoppen. Er zijn geen sporen gevonden die wijzen op wurging en ook zijn er geen aanwijzingen dat er een worsteling heeft plaatsgevonden.

Inmiddels zijn er 23 mensen verhoord. De politie wacht nog op een verklaring van de arts van Sushant.

Na de dood van Sushant is Bollywood onder vuur komen te liggen. Diverse grote namen worden beschuldigd van nepotisme en hypocrisie. Veel beroemdheden worden in verband gebracht met de dood van de acteur en zij zouden hem mentaal kapot hebben gemaakt over de periode van een jaar.

1 REACTIE

  1. Sushant heeft heen zelfmoord gepleegd. De politie in india is corrupt en iedereen die verklaring heeft gegeven dat hij zelfmoord gedachte had is omgekocht ook de doctoren. De politie wil zo snel mogelijk klaar zijn met deze zaak.
    Sushant was een dag voor zijn dood naar een feestje geweest, net voor zijn dood had hij sap gedronken en computer spelletje gespeeld. Iemamd die zelfmoord neigingen heeft doet dar niet. Ook waren de bewakingscameras een dag voor zijn dood kapot, allemaal heel toevallig. En de teken om zijn nek laat zien dat iemand anders hem heeft gehangen. Ook was zijn oog blauw.
    Filmpje laat zien dat hij geen zelfmoord heeft gepleegd
    https://youtu.be/LSu8t-oMpaY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.