Yo Yo Honey Singh reageert op geruchten over biopic over zijn leven

Yo Yo Honey Singh reageert op geruchten over biopic over zijn levenRapper Yo Yo Honey Singh is terug om zijn iconische status in Bollywood nieuw leven in de blazen. Er deden geruchten de ronde dat er een biopic in de maak was over het leven van de rapper. Maar Honey Singh zegt dat hij nog veel meer moet bereiken voordat er sprake kan zijn over een biopic.

In een recent interview vertelt Honey Singh over de ups en downs in zijn leven, zoals zijn strijd met zijn bipolaire stoornis. Dit heeft bij filmmakers de nieuwsgierigheid losgemaakt om een film te maken. “Veel mensen hebben mij benaderd. Diverse productiehuizen willen samenwerken om mijn verhaal te pennen en hebben aangeboden mijn biopic te produceren.”

“Ik heb twee concrete voorstellen ontvangen. Maar ik ben daar nog niet klaar voor. Ik heb nog zoveel te bereiken en verder mijn leven in te vullen. Ik zal een film maken als dat klaar is.”

Onlangs verscheen zijn nieuwe single LOCA. Maar de muzikant heeft nog veel meer in petto. “Ik ben twee jaar lang behandeld. Dit gaf mij de tijd om liedjes te schrijven. Er komt dus veel nieuwe muziek uit.”

“Ik geloof echt dat er een goede reden was voor mijn ziektebed. Maar als ik erop terugkijk, dan ben ik blij met alles wat ik heb meegemaakt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.