Bollywood actrice Jacqueline Fernandez over haar digitale debuut

0

Bollywood actrice Jacqueline Fernandez over haar digitale debuutBollywood actrice Jacqueline Fernandez maakt binnenkort haar Netflix-debuut met de serie Mrs Serial Killer. Zij is blij met deze ontwikkeling en kijkt uit naar haar debuut.

De 34-jarige actrice, die voor het laatst te zien was in de Bollywood film Drive, kijkt uit naar haar digitale debuut. “Het is absoluut geen stap terug. Dit is de toekomst. Het is logisch dat ik wil en kan uitbreiden. Het gaat zo snel en straks is iedereen om.”

Mrs Serial Killer is geregisseerd door Shirish Kunder en geproduceerd door Farah Khan. Naast Jacqueline Fernandez maken ook Mohit Raina en Manoj Bajpayee deel uit van de cast.

De serie verschijnt eind dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.