ZEE Studios bevestigt epische trilogie ‘Mr India’ door Bollywood regisseur Ali Abbas Zafar

ZEE Studios bevestigt epische trilogie ‘Mr India’ door Bollywood regisseur Ali Abbas ZafarNa maanden en jaren van geruchten over een mogelijk vervolg op de Bollywood film Mr India uit 1987, heeft ZEE Studios eindelijk bevestigd dat zij, in samenwerking met regisseur Ali Abbas Zafar, een epische trilogie gaan creëren van de cult-klassieker Mr India.

In het persbericht staat vermeld dat de film zich afspeelt in een nieuwe, hedendaagse superheldenwereld. De filmmaker werkt momenteel aan het script en bouwt een compleet nieuw superheldenuniversum.

“Het is een enorme verantwoordelijkheid om een iconisch personage voort te zetten waar zoveel indiers van houden. Ik ben begonnen met het script. En tot nu toe is er nog geen enkele acteur benaderd. Zodra de eerste versie van het script gereed is, starten wij met het castingsproces. De opnames gaan volgend jaar pas van start”, aldus de regisseur.

“Wij zijn erg blij met Ali voor dit project. Dit is geen deel 2 of een remake van de film zoals in eerdere geruchten werd vermeld. Het is een nieuwe versie van de iconische klassieker”, aldus Sharia Patel, CEO van ZEE Studios.

De producent wil het eerste deel in 2022 in de bioscopen vertonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.