Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan onthult details over Netflix-serie

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan onthult details over Netflix-serieIedereen is wel bekend met het iconische personage Poo van Kareena Kapoor Khan uit de Bollywood film Kabhi Khushi Kabhie Gham. Dit is een van de favoriete diva-rollen en fans zullen blij zijn om te weten dat er op dit moment plannen zijn om een Netflix-serie te maken genaamd Reprising Poo.

Er wordt hard gewerkt aan het script. En de serie zal in samenwerking met Karan Johar worden geproduceerd. “Op dit moment zijn er nog allerlei gesprekken gaande, onder andere tussen Karan en mij. Het script wordt geschreven en de aankondiging volgt zodra het script is goedgekeurd”, aldus Kareena Kapoor Khan.

Kareena heeft nog geen idee wanneer de serie op Netflix zal verschijnen. “Wij weten nog niet eens wanneer wij willen en kunnen beginnen met de opnames. Ik ben op dit moment erg druk met Laal Singh Chadha en Takht. Het zal dus even moeten wachten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.