Bollywood zangeres Neha Bhasin: “Anu Malik is pervers”

Bollywood zangeres Neha Bhasin: "Anu Malik is pervers"Bollywood componist Anu Malik is recent teruggekeerd als jurylid voor het programma Indian Idol. Het afgelopen jaar heeft hij het niet makkelijk gehad sinds hij werd beschuldigd van seksueel wangedrag tijdens de #MeToo-beweging. En hoewel de discussie enigszins is afgekoeld blaast zangeres Neha Bhasin het nieuw leven in. Zij onthult in een recent interview details over haar interactie met Anu Malik.

“Wij leven in een zeer seksistische wereld. Anu Malik is een roofdier. Ik ben op mijn 21e weggelopen toen hij mij op een zeer eigenaardige wijze benaderde toen ik hem een CD wilde geven met mijn werk.”

“Hij lag op een bank in een studio en begon ineens over mijn ogen. Ik heb mezelf uit de situatie gehaald. Ik loog dat mijn moeder beneden op mij aan het wachten was. Hij heeft mij daarna nog een bericht gestuurd en gebeld, maar ik heb niet meer gereageerd. Hij was ouder en had zich niet zo moeten gedragen. Anu Malik is gewoon pervers”, vertelt Neha.

Ze begrijpt dan ook niet dat Sony TV bewust de keuze maakt om Anu Malik terug te laten keren als jurylid voor Indian Idol. “Anu Malik is diverse malen beschuldigd. Ik begrijp niet waarom hij hen zo dierbaar is. Of waarom zoveel mannen hem steunen. In de jaren 90 kwam je ermee weg, wanneer je macht had. Maar kijk maar uit, vrouwen zijn niet meer bang”, voegt ze toe.

Anu Malik is beschuldigd door zangeressen Sona Mohapatra en Shweta Pandit. In de jaren 90 werd hij ook beschuldigd door Alisha Chinoi en dat liep uit op een langelopende rechtszaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.