Bollywood regisseur Aanand L Rai wil deze twee actrices samenbrengen in zijn volgende film

Bollywood regisseur Aanand L Rai wil deze twee actrices samenbrengen in zijn volgende filmBollywood regisseur Aanand L Rai is druk bezig met zijn volgende film. Het wordt een remake van de Koreaanse film Miss and Mrs Cops. Hij wil deze samen produceren met Shah Rukh Khan. En hij weet ook al wie hij graag in de hoofdrollen wil zien.

“Shah Rukh Khan en Aanand L Rai gaan de film samen produceren. Het is een remake van de Koreaanse komedie Miss and Mrs Cops. Koreaanse films bieden een groot scala aan onderwerpen waar je makkelijk inspiratie uit kunt halen, omdat de cultuur vergelijkbaar is en ze echt enkele interessante verhalen hebben. SRK heeft de laatste tijd, op aanraden van zijn twee oudste kinderen, veel Koreaanse films gekeken. En hij wilde er graag een produceren.”

“Het is niet bekend of SRK een rol in de film zal spelen. Maar Aanand wil Katrina Kaif en Vidya Balan in de hoofdrollen hebben”, aldus een productiemedewerker.

Shah Rukh Khan is niet de enige die zich verdiept in de Koreaanse cinema. Salman Khan speelde eerder de hoofdrol in Bharat, een remake van de Koreaanse film Veteran. En hij is tevens bezig met werkzaamheden voor de Hindi-remake van de film The Outlaws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.