Bollywood acteur Arjun Kapoor wil volgend jaar trouwen

0

Bollywood acteur Arjun Kapoor wil volgend jaar trouwenDe geruchten over een huwelijk tussen Bollywood acteur Arjun Kapoor en zijn vriendin Malaika Arora doen al enige tijd de ronde. Hoewel het stel de relatie niet officieel heeft bevestigd is het voor een ieder wel duidelijk.

Producent en regisseur Karan Johar liet ook een hint vallen toen Malaika te gast was in zijn talkshow Koffee with Karan. Karan hield Malaika’s hand vast en liep samen met haar door het gangpad. “Wij lopen nu door een gangpad, maar jij zal ook snel genoeg door een ander pad lopen.”

Volgens de laatste berichten wil Arjun Kapoor volgend jaar april trouwen. De familie van Arjun is niet helemaal gelukkig met de relatie. Het is vooral het leeftijdsverschil waar men zich zorgen over maakt. Ook Bollywood acteur Salman Khan keurt de relatie af. Hij had eerder te kennen gegeven dat Arjun uit de buurt van zijn schoonzus moest blijven. Daar is geen gehoor aan gegeven.

Of het tot een huwelijk komt, horen we binnenkort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.