Nick Jonas bevestigt verloving met Priyanka Chopra?

Nick Jonas bevestigt verloving met Priyanka Chopra?Berichten over een verloving doen al een week of wat de ronde, maar zowel Priyanka Chopra als Nick Jonas hebben niet openlijk toegegeven dat ze gaan trouwen. Het lijkt er echter op dat Nick dit recent, discreet toch heeft gedaan.

Nick is recent door een fan benaderd die hem feliciteerde met zijn verloving. Zijn reactie op luidde: “Thanks, man.” Priyanka Chopra reageerde onlangs op het nieuws door te zeggen dat ze geen commentaar zal geven op de zaken die zich in haar privéleven afspelen. “Mijn privéleven is mijn privéleven en dat zal altijd zo blijven.”

Volgens de laatste geruchten is het stel bezig met de voorbereidingen voor een huwelijk in september.

1 REACTIE

  1. Ze is maar een aandacht trekker. Vroeger had ze gezgd als ze verloofd zal zijn ze zal haar fans laten weten, en bu het is haar priveleven? Ze is niet verloofd, punt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.