Priyanka Chopra laat Salman Khan vallen voor Chris Pratt

0

Priyanka Chopra laat Salman Khan vallen voor Chris PrattOnlangs werd bekend dat Priyanka Chopra niet meer de hoofdrol speelt in de Bollywood film Bharat. Ze stapte uit het project. In eerste instantie werd gedacht dat een mogelijke verloving met Nick Jonas hiervoor de reden is geweest, maar nu blijkt dat de actrice is gevraagd voor een hoofdrol in een Hollywood film.

Priyanka heeft getekend voor de film Cowboy Ninja Viking. De film wordt geproduceerd door Universal Studios en heeft Chris Pratt in de hoofdrol.

Volgens Variety was dit een van de meest gewilde rollen voor vele actrices. De keuze voor Priyanka was heel simpel. De chemie tussen haar en Chris Pratt spatte van het scherm en dat is wat de makers wilden zien. De film vertelt het verhaal van een huurmoordenaar die verschillende vaardigheden heeft en deze te vergelijken zijn met een cowboy, ninja en een Viking.

De opnames gaan binnenkort van start en de film staat gepland voor een release op 28 juni 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.