Ranbir Kapoor bevestigt relatie met Alia Bhatt

0

Ranbir Kapoor bevestigt relatie met Alia BhattBollywood acteur Ranbir Kapoor bevestigt in een interview zijn relatie met Alia Bhatt. Hij zegt tevens dat hij volwassener is geworden in het aangaan van relaties.

“Het is allemaal nog echt nieuw en ik wil hier niet teveel over zeggen. Het heeft nog tijd nodig om te ademen en we hebben ruimte nodig. Als acteur en als persoon is Alia… geweldig bezig. Als ik haar zie werken, acteren en zelfs in het dagelijks leven… zij is datgene wat ik voor mezelf nastreef. Het is allemaal nog erg nieuw.”

De 35-jarige acteur geniet van deze fase. “Deze fase zit vol opwinding. Het is een ander persoon, nieuwe manier van met elkaar omgaan. Oude trucs worden nieuwe trucs, zoals charmant en romantisch zijn. Ik ben als persoon ook meer in balans en waardeer relaties meer. Ik versta en begrijp pijn en wat het bij iemand losmaakt beter dan enkele jaren geleden.”

Dit is de eerste keer dat openlijk over de relatie wordt gesproken. Eerder maakten beide acteurs wel duidelijk dat ze elkaar wel heel erg leuk vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.