Bollywood actrice Katrina Kaif traint vijf uur per dag

Bollywood actrice Katrina Kaif staat bekend om haar toewijding. De 34-jarige traint momenteel vijf uur per dag ter voorbereiding op de opnames van een videoclip voor de Bollywood film Thugs of Hindostan.

Het lied wordt gechoreografeerd door niemand minder dan Prabhudheva die haar bijstaat om elke beweging te perfectioneren. “Het nummer is geïnspireerd door een Noord-Indiaas volksnummer. Prabhudeva heeft een dansstijl bedacht dat een combinatie is van Pahadi-stijl en gymnastiek. Katrina is een zeer harde werker. Ze is al een maand intensief bezig met de training. Ze hoopt hiermee te laten zien dat ze meer kan dan wat men van haar denkt”, aldus een assistent van de choreograaf.

Ook Bollywood acteur Aamir Khan doet mee aan het nummer. “Maar het is Katrina die de moeilijkere danspassen heeft”, voegt ze toe. “Ook haar work-out en dieet is aangepast vanwege haar danssessies.”

De videoclip wordt komende week opgenomen.

De Bollywood film Thugs of Hindostan staat gepland voor een release op 7 november 2018.

11 REACTIES

  1. Ik reageer zo wie zo op jullie onbenullige nieuws bollywood.nl
    maar daarom hoef ik het nog niet boeiend te vinden.
    Zelf jullie reactie op mij is verre van professioneel,maar ach sinds wanneer zijn hindoestanen dat.

  2. @ronald Bitch als je het niet interessant vindt, moet je gwn je kaulo bek dicht houden en deze site niet bezoeken. Jou mpp reacties irriteren mij altijd, je denkt dat je een director bent ofz, maar je bent precies saus, dus hou gwn je bek. En katrina is meer geliefd en meer getalenteerd dan jij ooit in je zielige leven zult zijn. dus fuckyou mf

  3. Ronald noemt het saai en oninteressant. Maar wat lul je dan hier?? hij neemt de moeite om te reageren. Dan heb je echt geen fuck te doen blijkbaar.

  4. Ach jongens, laat Ronald met rust. Hij is 13 jaar en wil interessant doen. Geef ‘m de ruimte. We kunnen er alleen maar om lachen 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.