Bollywood acteur Ranbir Kapoor wil imago veranderen

Bollywood acteur Ranbir Kapoor heeft vele loverboy-rollen op zich genomen in zijn 10-jarige carrière. De afgelopen maanden heeft hij echte veel romantische films afgewezen. Ranbir wil namelijk zijn imago veranderen.

Ranbir heeft nu twee verschillende films waar hij aan werkt, namelijk Rajkumar Hirani’s biopic over het leven van Sanjay Dutt en de superhero film Brahmastra. “Het floppen van Jagga Jasoos heeft Ranbir echt heel erg geraakt. Hij begrijpt nu dat hij verschillende personages moet vertolken, voordat filmmakers hem deze rollen niet meer aanbieden.”

“Ranbir is nog steeds een grote ster met ongelooflijk veel fans. En hij is nog steeds een populaire ambassadeur voor verschillende merken en om dit alles te behouden is het nodig dat hij een andere route inslaat”, aldus een goede vriend.

De 35-jarige acteur heeft recent de eerste beelden gezien van de Sanjay Dutt biopic en is erg tevreden.

1 REACTIE

  1. Sorry looser,maar een dubbeltje wordt nooit een kwartje.
    Wat je ook doet,alles flopt bij jou.
    Jou Pa was 1000x beter dan wat jij laat zien.
    Ga lekker weg uit de film wereld,ik zal je in ieder geval niet missen,sterker nog.
    Je bent me nooit opgevallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.