Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan in nieuwe film SLB?

1

Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan heeft wellicht haar beste werk gedaan met Bollywood regisseur Sanjay Leela Bhansali. Er waren enkele maanden geleden geruchten dat de twee elkaar hadden ontmoet. Het zou gaan om een nieuw project, maar er werd destijds niets bevestigd. Dezelfde geruchten zijn opnieuw opgedoken, nu Bollywood actrice Deepika Padukone schijnbaar het volgende project van SLB heeft geweigerd.

“Iedereen weet dat Aishwarya het voorbeeld is voor alle actrices waar Sanjay Leela Bhansali mee heeft gewerkt. Met wie hij ook werkt, zij blijft de benchmark. Ondanks dat ze de afgelopen jaren niet hebben samengewerkt, stond SLB voortdurend in contact met Aishwarya”, zegt een vriendin van Aishwarya.

“Het duo heeft elkaar van de week ontmoet en gesproken. Aishwarya heeft aangegeven dat ze geen groot episch project wil doen. Ze wil graag iets doen dat niet te zwaar is. Ze hoopt samen met SLB te kunnen werken aan een komedie”, voegt ze toe.

Dit is spannend nieuws. Het is voor Sanjay een kans om een nieuwe richting in te slaan. Laten we hopen dat er een samenwerking uitkomt.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.