Bollywood acteur Ajay Devgn niet meer in Total Dhamaal?

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Bollywood acteur Sanjay Dutt geen deel meer zou uitmaken van de film Total Dhamaal. Hij voelt zich niet meer comfortabel, vanwege zijn kinderen, om komedies te doen waarin dubbelzinnige grappen worden gemaakt. Zijn vervanger was Ajay Devgn. Maar nu lijkt ook Ajay zijn bedenkingen te hebben.

De 48-jarige acteur zou zijn tijd liever geven aan een ander groot project dat hem is aangeboden. Volgens bronnen heeft hij de makers laten weten niet beschikbaar te zijn voor de periode waarin zij de opnames hebben gepland. Ajay wilt het gerucht noch ontkennen noch bevestigen.

Mocht hij het project hebben verlaten, dan kunnen de makers opnieuw op zoek naar een grote ster die de film kan dragen. De enige acteur die tot nu toe heeft getekend is Anil Kapoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.