Eerste trailer Bollywood film Mubarakan

De eerste trailer van de Bollywood komedie Mubarakan is uit. Dit is de eerste keer dat we oom en neefje Anil Kapoor en Arjun Kapoor samen op het witte doek zullen zien.

Voor Anil Kapoor was het een leuke ervaring om met zijn neefje te werken. “Het was een geweldige en ook emotionele ervaring om te werken met Arjun. Het was voor mij emotioneel professionalisme. Toen ik Anees sprak over deze film wilden wij allebei dat dit de beste film van Arjun zou worden.”

Arjun is in Mubarakan te zien in een dubbelrol. “Ik was erg nerveus over de dubbelrol en ter voorbereiding heb ik veel tijd doorgebracht door met mezelf te praten. Er was veel druk om alles goed te krijgen, omdat ik elke scene uiteraard twee keer moest doen. Maar toen ik de scenes zag na de montage zag het er echt goed uit”, aldus Arjun.

Mubarakan staat gepland voor een release op 28 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.