Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan volgt altijd haar instinct

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan liet tijdens haar huwelijk en zwangerschap duidelijk blijken dat zij blijft werken. Ook nu, maanden na de geboorte van haar eerste kind, staat ze alweer klaar om voor de camera te verschijnen. Ze vindt het maar vreemd dat mensen haar oordelen op basis van haar beslissing.

“Ik was na de bevalling vrij snel weer op mijn voeten. Maar het is schokkend om te zien hoe mensen oordelen over je. Niemand heeft het recht om commentaar te leveren op hoe ik mijn leven leef en wat voor soort moeder ik ben. Iedereen heeft een mening. Een postnatale depressie is toch geen must? Maar mensen generaliseren, denken dat iedereen erdoorheen gaat en doen alsof het de norm is”, aldus Kareena.

“Alleen omdat ik mezelf kan afsluiten en mijn man en ik niet op sociale media aanwezig zijn om ieder uur onze gevoelens te delen, geeft anderen niet de vrijheid om maar verhalen over mij en mijn kind te verzinnen. Het was erg vervelend om berichten te lezen over mijn fitness-regime en hoe ik snel gewicht wilde verliezen om weer aan de slag te kunnen”, voegt ze toe.

“Wij hebben niet de behoefte om elk detail van ons leven met de wereld te delen. Ik hoef niet te verantwoorden waar we ons mee bezig houden, of ik train, hoe ik het moederschap ervaar en hoeveel ik van mijn kind houd.”

De 36-jarige actrice heeft altijd geluisterd naar haar instinct. En dat is tevens haar advies aan andere vrouwen. “Veel mensen hadden mij afgeraden om te trouwen, omdat ze dachten dat niemand meer met mij wilde werken. Maar ik heb mijn dromen gevolgd en ik wilde trouwen. Ik heb beter werk gedaan na mijn huwelijk en daar ben ik trots op. Volg je instinct. Het zal je nooit misleiden.”

Kareena begint binnenkort aan de opnames van de Bollywood film Veere Di Wedding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.