Bollywood koppel Deepika Padukone en Ranveer Singh gaat trouwen

Maak je op voor het huwelijk van 2017!!! Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone hebben al enkele jaren een relatie met elkaar. Beide zijn nu klaar voor de volgende stap en hebben hun huwelijksdatum aangekondigd.

Het stel heeft besloten om na de opnames van hun Bollywood film Padmavati de sprong te wagen. De ouders van Ranveer en Deepika zijn de afgelopen tijd druk geweest met het plannen van de datum. Het huwelijk staat gepland voor 18 november en zal plaatsvinden in Mumbai.

Er zullen die dag twee rituele huwelijken plaatsvinden, een op Sindhi-wijze en een op Konkani-wijze. Zowel Deepika als Ranveer hebben hun agenda’s dusdanig gepland dat ze rond november helemaal vrij zijn en genoeg tijd kunnen besteden aan de voorbereidingen voor de grote dag.

Dit wordt het Bollywood huwelijk van het jaar! Meer informatie over de grote dag vind je hier.

5 REACTIES

  1. Hahah ze had in totaal met 10 india mannen gehad. Ze had ook met randhir kapoor en ze trouwen allemaal alleen om het geld zijn allemaal meiden met een plastic sugery ingreep allemaal plamuur make up op laten zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.